Dámske raňajky s príchuťou pohostinnosti

Dámske raňajky s príchuťou pohostinnosti

V sobotu 17.2.2024 sa stretlo 56 žien vo veku od 9 do 82 rokov na spoločných raňajkách. Okrem dobrého jedla a zaujímavej ručnej práce (ďakujeme Klaudy ❤️) sme spolu premýšľali o tom, ako Božie slovo popisuje pohostinnosť a ako ju môžeme praktizovať dnes. Pohostinnosť podľa Božieho slova nezačína nádherne upraveným domom, bohato prestretým stolom, či poskytnutím maximálneho súkromia.

Pozdrav z misie od Petriľákovcov

Pozdrav z misie od Petriľákovcov

Milí partneri misie Light for the Nations na Ukrajine! Prinášame Vám súhrn aktuálneho diania. Medzi hlavné highlighty určite patrí to, o čom sme dlhšie snívali a to je rozbehnutie domácich skupiniek v rámci našej mládeže, pričom jedna sa stretáva u nás doma. Na našich skupinkách bližšie rozoberáme kázeň z mládeže a jej aplikáciu. Máme tak priestor pre hlbšie učeníctvo.

Krst na vyznanie viery

Krst na vyznanie viery

V nedeľu 11. júna sme mohli byť svedkami piatich Božích detí, ktoré sa rozhodli vyznať svoju vieru pred ostatnými v biblickom krste ponorením. Ich svedectvá hovoria o tom, že im Boh ukázal ich hriešnosť, v pokore Mu vyznávali svoje hriechy a prijali Ho do svojho života ako Pána a Spasiteľa.

Svetový deň modlitieb 2021

Svetový deň modlitieb 2021

Svetový deň modlitieb (SDM) píše svoju históriu od roku 1887. Kresťanské ženy v USA v snahe pomôcť prichádzajúcim imigrantom sa spojili v modlitbe a v praktickej pomoci. Táto myšlienka nezištnej pomoci oslovila mnohých kresťanov na celom svete.